Elektromos cigitöltő? Az meg micsoda?

Neked is eleged lett a folyamatosan dráguló cigaretta árakból? Megértünk. Hazánkban szinte minden évben újabb, megnövekedett adókkal támadják meg a cigarettásokat. Tény, nem a legjobb szokás, de sajnos ilyen mértékben nem növekedik senkinek se a bére, amilyen mértékben növekednek a cigaretta árak.

Jogosan merül fel tehát a kérdés, mit tud tenni az ember ha továbbra is szeretne cigarettázni, de nem akarja, hogy a gatyája is rámenjen? Ne aggódj, van megoldás persze, de nem mindegyik fog tetszeni 😃

1. Leszoksz a dohányzáról – szuper kis megoldás, ugye? Egészséges leszel, jobban fogod magad érezni, a bőröd is szebb lesz és még számtalan plussz előnyre tehetsz szert. Lássuk be, ha ezt a cikket olvasod ez nálad nem igazán opció szóval ugorjon is a következő megoldási javaslat.

2. Kevesebbet dohányzol – nem olyan drasztikus megoldás, mint az első javaslatunk, de valakinek működhet akár ez is. Ha van akaraterőd akkor van lehetőséged arra is, hogy visszavedd a napi elszívott szál cigik mennyiségét. Gondolod végig, ha napi 8 szál helyett csak 4-et szívsz akkor egy doboz cigaretta kétszer annyi ideig tarthat. Nem szimpatikus ez a megoldás se? Ne búsulj, van még pár ötletünk!

3. Beruházol egy elektromos cigitöltőre – na ez a megoldás garantáljuk, hogy tetszeni fog. Mit szólnál ha lenne egy eszközöd, amivel olcsóbban tudsz ugyan annyi cigarettát szívni mint az áremelés előtt? Erre fog szolgálni az elektromos cigi töltő. Praktikus, kényelmes, gyors és továbbra is biztosítani fogja számodra a szükséges napi cigaretta mennyiséget.

Az elektromos cigitöltő legnagyobb előnye, hogy viszonylag olcsón juthatsz egy olyan befektetési eszközhöz amellyel tartósan gondoskodsz cigarettázási szokásaidról. Természetesen, gyári cigaretta minőséget nem fogsz tudni vele készíteni, viszont nagy előnye, hogy Te magad tudod formálni a cigaretta erősségét, tömörségét. Egy kis gyakorlással és kitartással elég hamar megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb kialakítást.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük