Elektromos cigitöltő? Az meg micsoda?

Neked is eleged lett a folyamatosan dráguló cigaretta árakból? Megértünk. Hazánkban szinte minden évben újabb, megnövekedett adókkal támadják meg a cigarettásokat. Tény, nem a legjobb szokás, de sajnos ilyen mértékben nem növekedik senkinek se a bére, amilyen mértékben növekednek a cigaretta árak.

Jogosan merül fel tehát a kérdés, mit tud tenni az ember ha továbbra is szeretne cigarettázni, de nem akarja, hogy a gatyája is rámenjen? Ne aggódj, van megoldás persze, de nem mindegyik fog tetszeni 😃

1. Leszoksz a dohányzáról – szuper kis megoldás, ugye? Egészséges leszel, jobban fogod magad érezni, a bőröd is szebb lesz és még számtalan plussz előnyre tehetsz szert. Lássuk be, ha ezt a cikket olvasod ez nálad nem igazán opció szóval ugorjon is a következő megoldási javaslat.

2. Kevesebbet dohányzol – nem olyan drasztikus megoldás, mint az első javaslatunk, de valakinek működhet akár ez is. Ha van akaraterőd akkor van lehetőséged arra is, hogy visszavedd a napi elszívott szál cigik mennyiségét. Gondolod végig, ha napi 8 szál helyett csak 4-et szívsz akkor egy doboz cigaretta kétszer annyi ideig tarthat. Nem szimpatikus ez a megoldás se? Ne búsulj, van még pár ötletünk!

3. Beruházol egy elektromos cigitöltőre – na ez a megoldás garantáljuk, hogy tetszeni fog. Mit szólnál ha lenne egy eszközöd, amivel olcsóbban tudsz ugyan annyi cigarettát szívni mint az áremelés előtt? Erre fog szolgálni az elektromos cigi töltő. Praktikus, kényelmes, gyors és továbbra is biztosítani fogja számodra a szükséges napi cigaretta mennyiséget.

Az elektromos cigitöltő legnagyobb előnye, hogy viszonylag olcsón juthatsz egy olyan befektetési eszközhöz amellyel tartósan gondoskodsz cigarettázási szokásaidról. Természetesen, gyári cigaretta minőséget nem fogsz tudni vele készíteni, viszont nagy előnye, hogy Te magad tudod formálni a cigaretta erősségét, tömörségét. Egy kis gyakorlással és kitartással elég hamar megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb kialakítást.

Cigitöltő gép jó áron? Cigaretta töltés olcsón

Elektromos cigitöltő

A cigaretta töltő gép segítségével egyszerűen, gyorsan és praktikusan töltheted meg cigarettáidat. Miért érdemes egy elektromos cigitöltő gép mellett döntened? A válasz igen egyszerű.

Költséghatékony: miért vásárolnál drágán, előre elkészített cigarettát, amikor egyszerűen és kényelmesen elkészítheted a saját cigitöltő géped segítségével? Kiszámoltad már egyszer is, hogy mennyit tudsz spórolni azon, ha megtöltöd a cigarettát és nem megvásárlod? Próbáld ki, hidd el az eredmény meghökkentő lesz! Egy ilyen cigitöltő gépre tekinthetsz úgy, mint egy hosszútávú befektetésre. Lehet most kicsit be kell rá ruháznod, de nagyon rövid időn belül megtérül az ára ráadásul megtapasztalod, hogyan tudod elkészíteni a számodra legideálisabb cigarettát.

Cigaretta töltő gép

Testreszabott: A cigitöltő gép egyik legnagyobb előnye, hogy Te magad választhatod meg, milyen cigarettát szeretnél létrehozni. Te döntheted el, hogy mennyire legyen erős vagy gyenge a cigaretta, illetve az ízesítésre is van lehetőséged ha ügyes vagy. Egy cigitöltő gép segítségével a határ a csillagos ég, minden csak a saját kreativitásodon múlik! Ha van egy kis időd, akkor tényleg bármilyen típusú cigit kitalálhatsz magadnak, akár saját kis csomagot is létrehozhatsz.

Praktikus és kényelmes: az elektromos cigitöltő egyik legnagyobb előnye, hogy akár ott is lehetőséged van cigit tölteni, ahol például nem áll rendelkezésre trafik. Sajnos hazánkban nem mindenhol elérhetőek non stop a trafikok így elég kellemetlen lehet, ha éppen elfogy a cigid. Ez a kellemetlen meglepetés nem érhet téged, amennyiben magadnál hordod cigitöltő géped. Nem sok mindenre van igazából szükséged, egy kis dohányra és áramra, ezután már mehet is az elektromos cigitöltő bekapcsolása. Pár perc alatt egy egész doboz cigarettát is megtudsz tölteni, így nem kell azon aggódnod a maradék időben, hogy elfogyna a cigid!